设为首页收藏本站|繁體中文

Project1

注册会员
搜索
楼主: YummyDrumsticks

【恐怖】【英文】Eyes Without a Face

Lv3.寻梦者

梦石
星屑
偷偷的点击了下载, Thank you

嘿。嘿。嘿
回复 支持 1 反对 0

Lv1.梦旅人

梦石
星屑
纯英文吗?作者好能力

459645195于2010-12-10 17:23补充以下内容:
作者真是太棒了
表示不能不做游戏了,再不做会变成编外人员的。
——————————————————

Lv1.梦旅人

梦石
星屑
啊,我下载不了啊,求上传到别的地方
好心人帮帮^-^

Lv1.梦旅人

穿越一季:朔

梦石
星屑

贵宾

看上去很不错 Nice!
6R复活?别扯淡了.

柳柳一旦接手66RPG,我果断呵呵啊。
回复 支持 0 反对 1

Lv1.梦旅人

梦石
星屑
光影效果好棒!赞!   截图好少

作者真的是外国朋友吗?

Lighting effects so wonderful! Wow! Screenshots  less...

The author is really foreign friends?

回复 支持 0 反对 1

Lv2.观梦者

铃铃塔的守护者

梦石
星屑

贵宾

看到好多人用英语回复啊....话说汉化吗?等我有空试试.....
(注意 :我不是作者...)

魔法麻将独立游戏制作中,欢迎热情的测试员与UI设计师合作开发~

Lv1.梦旅人

梦石
星屑

回复 YummyDrumsticks 的帖子

The following is a Google translation:
lz is the foreigners? I was very surprised. In the 6R, and even can meet a foreigner.
Want to be your friend
(The above are Google, may be wrong, but I hope that does not affect)

Lv1.梦旅人

梦石
星屑
that's a great game
i can see the love form this game.
Thank  for your making and sharing.
雕风雪,刻山海,存天地,留日月,一曲引苍穹。
断四肢,夺五感,废身体,倦心神,一剑斩罪业。

头像被屏蔽

Lv1.梦旅人 (禁止发言)

梦石
星屑

我的不好中文 (对不起!):

谢谢!我从加州,美国。我学中文学四个学习, 所以我的证词很不好。我要translate可是我太不好! 我很紧张因为我觉得你们不喜欢我的电子游戏. {:nm_2:}

我很高兴你们喜欢的!

我学法文和德语, 我觉得中文最难, 可是有意思。

英文:

Thanks for all the comments! I studied Chinese for a four quarters, so my vocabulary and grammar is very limited. I would love to translate it, but my Chinese is truly awful, awful. I was really nervous because I was afraid no one would like my game. I studied French and German before, Chinese is the hardest language I've come across, but also the most interesting!

I'm really happy you all seem to like the game. :)
签名被屏蔽

Lv1.梦旅人

梦石
星屑

回复 YummyDrumsticks 的帖子

Oh. If you write by yourself, your Chinese is pretty good. Of course, you have some mistakes.
It is i write by myself . It should have some mistakes.

中国式英语 如此强大

不是马甲于2010-12-11 14:33补充以下内容:
lz 用多国语言写不容易。It is not easy for you  to write in multiple languages.